fredag 22 maj 2009

Introduktion

Ja, då blev jag först då att skriva i denna blogg. Yippii :)
Inte så märkligt med tanke på att jag nyss har skapat den och att inte en enda sate förutom mig vet att den existerar än.

När väl dagen kommer och vi drar iväg så kommer vi förmodligen att skapa en ny blogg för just de dagarna och denna blogg är väl först och främst tänkt som en hejdlös upptrappning innan själva äventyret tar sin början. En blogg som liksom ska höja era förväntningar till bristningsgränsen.
Detta är ju inte odelat positivt för deltagarna eftersom det sätter en alldeles oerhörd press på oss att leva upp till allt som vi förväntas åstadkomma. Men det är ju inga dunungar direkt som drar iväg, så det ska nog gå bra.

För att denna långa väntan fram till september ska bli lite mer uthärdlig, så lägger jag också med en liten länk här, som jag hoppas att både vi som ska resa och även ni andra ska kunna finna glädje och tröst i när allt känns svart och hopplöst.


Som nämns i presentationen av denna blogg så finns inga som helst krav på ordentligt uppförande och "fint" språk i inläggen och kommentarerna. Därför ber jag redan i detta tidiga läge att ni inte visar denna blogg för barn och andra känsliga individer.
Man kan förvänta sig ett såpass grovt språk att det för "ordinary church going folks" kan bli för mycket.
Jaa, en å annan gammal stöt som läser bloggen och chockas svårt när de ser de framtida bilderna (som väl kommer att bli hiskeliga förmodar man) kanske t.o.m. går och dör, å det vill vi ju för allt i världen inte vara delaktiga i.
Ja ja, vi får väl se hur det utvecklar sig på den fronten!

För att göra det hela lite enklare för er som besöker denna blogg så ska vi försöka så gott det går att sätta etiketter på allt som publiceras. På detta vis kan ni ju snabbt som fan komma till ett inlägg som ni kanske tycker verkar intressantare än de andra.
Det här inlägget nås t.ex. genom att klicka på antingen Introduktion eller Micael, eftersom det är jag som har skrivit det. Nu är väl detta överkurs för många av er surfare därute, men det finns ju otroligt nog fortfarande de som är tämligen kassa på sånt här. Vi har faktiskt en sådan person med på resan. Vilken det är får ni själv gissa :)

Bilder och närmare presentation av de resande kommer så fort vi vet hur laguppställningen till slut blir.

Till sist vill jag bara säga att vi ser fram emot häftiga tips på vad ett sådant här "bonkagäng" kan ta sig för nere i Polen i höst.

Mvh
Micael