torsdag 27 augusti 2009

Påtryckningar, musik och film

Hej igen go vänner!

Många av er har säkert undrat och kanske till och med varit lite oroliga på grund av denna långvariga och kompakta tystnad. Saken är den att vi har haft ett rent helvete under sommaren. Detta på grund av oerhörda påtryckningar från den polska säkerhetstjänsten och några andra filurer. Vi drog ju som ni vet igång en liten, som det var tänkt i alla fall, serie i ämnet fjantiga polacker genom århundradena.
Det skulle vi inte ha gjort. Hoten och mutorna har varit många. Hoten tog vi inte på så stort allvar, däremot föll vi för frestelserma när det kom till mutorna.
Därför har det beslutats att inläggen som har med polska fjantar att göra härmed tas bort från bloggen.

En sorgens dag, det kan vi hålla med om och vi har full förståelse för om ni nu deppar ihop fullständigt. För att lysa upp era svarta sinnen så ska vi istället starta upp en annan liten grej som vi har valt att kalla "Oerhörd musik som aldrig borde ha fått sett dagens ljus"

Först ut i raden av hemskheter är ett alster av den i övrigt fine spelemannen Evert Taube. Denna låt som inspirerat så mången rap-artister är ett rent djävulskt stycke, även om den uppmärksamme givetvis kan finna en och annan tänkvärd textrad. Främst då vad det gäller svinaktiga översittare.
Problemet är inte texten i denna trudelutt utan de hiskeliga tonerna och den lika hemska takten. Innan ni klickar på DENNA länk så ber vi er att se till att ha tryggt sällskap som ni efteråt kan gråta ut hos.
För den ensamlevande medborgaren kan det eventuellt fungera med en hela renat eller dylikt. Limsniffning rekommenderas inte, då kombinationen lim, rap och ensamhet kan få hjärnan att explodera.

Vi ser gärna att ni kära läsare kommer med fler tips på bedrövlig musik som vi kan lägga upp här.

Nu kanske ni grunnar på vad detta har med vår resa till Krakow att göra? Ja, egentligen ingenting! Det ska mera ses som ett desperat försök från vår sida att hålla intresset för bloggen uppe tills det bär iväg till Polen och ni får er mer genuint polska grejor till livs. I skrivande stund är det bara 16 dagar kvar så spänningen stiger.

Som tidigare har nämnts i presentationen av Jason så är han rent överjävlig vad det gäller filmkonsten. Idag tog undertecknad emot en liten snutt som han insisterade på skulle läggas upp och därför kommer jag att göra detta även om jag hade stora ruelser innan det blev gjort.
Filmen har väl ingen direkt handling utan är en beskrivning av vad som kan ske ute i skogen en regning svensk midsommar. Gräsklippare och dess användning är ett tämligen dominerande inslag i denna film.

Micael