fredag 28 augusti 2009

Svinaktigheter

Döm om vår förvåning när vi kollade in bloggen och fick se kommentaren till förra inlägget.
Vilka svinaktiga människor det finns ändå. Usch!

Nu kan man ju inte vara säker på att Bertil är denne mans riktiga namn eller bara ett alias. Man får förmoda att det är det senare med tanke på innehållet. Men för enkelhetens skull fortsätter vi att kalla honom Bertil. Ej heller kan vi ju vara säkra på att det Bertil skriver är sanning då det finns en hel del lurendrejare därute i vårt land. Men godtrogna som vi är, så utgår vi från att det är som han skriver.

Jadu Bertil, inte verkar du ha det lätt inte. Vi som driver denna blogg skulle ju gärna hjälpa dig på nåt vis om vi kunde.
Eftersom du själv är 54 år gammal borde ju din gammelmormor vara minst 116 bast eller däromkring. Med tanke på det borde du ju kunna slita dig ur vilddjurets grepp din mes.

Nej Bertil, nån vidare hjälp från oss kan du inte räkna med tyvärr. Däremot ska vi givetvis uppfylla din önskan när det gäller nytt bidrag i "Oerhörd musik som aldrig borde ha fått se dagens ljus"
Med tanke på ditt artistval så var inte detta någon större utmaning. Det finns så att säga en hel del att ösa ur för att uttrycka sig milt. Så varsågod Bertil, HÄR kommer en liten bit att våndas över.